З Новим роком!

2018-12-28

/Files/images/nov_r/4.jpg Шановні колеги, батьки, учні, меценати! Щиро вітаємо Вас з Новим роком! Зичимо Вам миру, стабільності, впевненості в завтрашньому дні, наснаги, креативності, оптимізму, радості та добра! Дякуємо ТОВ "Промінь" за плідну співпрацю з Дідом Морозом!

З наших попередніх дописів можна зрозуміти, що атмосфера свята міцно поселилася в Тальянківській ЗОШ І-ІІ ст. ще зі стартом передноворічного адвенту. А ще нашу школу не залишило відчуття того, що літній табір триває. Що це значить? Ідеї дітей та педагогів знаходять розуміння та підтримку всієї шкільної спільноти з півслова. Це стосується художніх номерів, декору, проектів...

От і при підготовці новорічного свята для 5-9 класів ініціативу на себе взяв актив школи. Отже, тренінги з розвитку лідерських якостей пройшли недаремно.

Що стосується свята для початкової школи, то воно пройшло на одному диханні. Марійка та Ведмідь (наші педагоги) вміло проводили інтерактиви для учнів та батьків, запрошували до руханок та майстерно тримали змістову лінію всього сценарію. Дідові Морозу залишилося лише організувати хеппі-енд та роздати подарунки. Задіяність учнів - 100%, що є вже традиційним у нашій школі. Настрій дітей, батьків, учителів після свята - ВАУ! Значить, все ми робимо правильно!!! З НОВИМ РОКОМ!!!

/Files/images/nov_r/1.jpg/Files/images/nov_r/2.jpg/Files/images/nov_r/3.jpg/Files/images/nov_r/5.jpg/Files/images/nov_r/6.jpg/Files/images/nov_r/7.jpg/Files/images/nov_r/10.jpg/Files/images/nov_r/11.jpg/Files/images/nov_r/12.jpg/Files/images/nov_r/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 399