• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Табір "Берізка": весело, корисно, пізнавально

Табір "Берізка": весело, корисно, пізнавально

2018-05-29

/Files/images/tabr/1.jpg Руханка англійською - традиційний початок дня в таборі

/Files/images/tabr/IMG_20180529_091345.jpg29 травня 2018 року у Тальянківській ЗОШ І-ІІ ступенів стартував мовно-відпочинковий табір "Берізка".

/Files/images/tabr/IMG_3790.JPG

Мета діяльності табору - корисний відпочинок, вдосконалення навичок розмовної англійської та набуття умінь, корисних для життя. У цьому році практикування в англійській мові займе левову частку табірного часу, оскільки у ЗЗСО з 1 грудня працює волонтер з США Ендрю Сміт.

/Files/images/tabr/IMG_3716.JPG

У таборі 65 учнів, об'єднаних у 4 загони:"Драйв", "Веселка", "Палітра", "Тренери". Керівник табору - Параскевич Інна Сергіївна. Принцип роботи - модульні блоки: навчально-пізнавальний, розважальний, практично-дослідницький.

Оскільки нині у школі реалізується STEAM-проект "Земля", багато видів діяльності так чи інакше торкаються цієї теми. У планах - виготовлення макету нашої планети, хімічні та фізичні досліди, складання та вирішування компетентнісних задач.

/Files/images/tabr/IMG_3713.JPG

Також заплановано екологічні тренінги, семінари з розвитку лідерських якостей, майстер-класи з декору, дизайну, декоративно-прикладного мистецтва, екскурсії, поїздки, волонтерська діяльність, спільні заходи з учнями інших шкіл.

Типовий день у таборі - це організаційна лінійка, руханки англійською, тематичні блоки, підсумкова лінійка. Щодо першого дня - він був особливим: спортивні змагання, в яких брали участь як учні, так і вчителі, "Караоке біля школи" та "Ігри, в які грають діти всього світу".

Табірна зміна обіцяє бути веселою, корисною та пізнавальною.

/Files/images/tabr/IMG_3730.JPG

/Files/images/tabr/IMG_3697.JPG

На фото: підготовка до "Веселих стартів" та апробація "спортивного інвентарю".

/Files/images/tabr/3.jpg

/Files/images/tabr/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 360