Тиждень початкової школи

2015-10-09

/Files/images/WP_20151009_004.jpg Посвята в першокласники - фінальне свято тижня початкової школи

З 5 по 9 жовтня в нашій школі проходив тиждень початкової школи за темою "Розумні, успішні, здорові!"

У понеділок до початківців завітали казкові герої, які за допомогою жартів та веселих інсценівок пояснили, як погано бути неуком. Четвертокласники (кл. керівник Яцентюк Г.О), які були ведучими свята, загадали загадки, провели мовні ігри.

Вівторок - день казок. Його провели другокласники та їх класовод Іщенко С.В. Вікторина на знання казкових персонажів, казки в аудіозаписі - учні весело подорожували по сторінках улюблених казок.

Середа - день особливий: КВК між третьокласниками та четвертокласниками. До нього учні 3 та 4 класів готувалися заздалегідь: повивчали загадки, прислів'я про силу знань, рідну мову, про нашу державу. Діти дуже хвилювались, аби показати хороші знання з української мови і не підвести вчителів Сивокінь Л.А. та Яцентюк Г.О.

Змагання пройшли весело та захопливо. Третьокласники вибороли перемогу, але учні 4 класу теж були гідними суперниками.

Четвер - день здоров'я. Сивокінь Л.А. та третьокласники разом із Смішариками, героями серіалу "Азбука здоров'я" пояснили учням, як надовго зберегти здоров'я, настрій та добитись успіху.

П'ятниця - фінальний акорд тижня початкової школи. Цього дня першачки (класовод Величко І.С.)стали справжніми учнями, присяглися вчитися, дружити і бути справжніми громадянами України.

Кiлькiсть переглядiв: 260