• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільний тритижневий квест "В очікуванні Нового року" (Адвент)

Загальношкільний тритижневий квест "В очікуванні Нового року" (Адвент)

2018-12-10

/Files/images/advent/1.jpg Традиційно кожен день квесту розпочинається з того, що у Санта Клауса борода стає на один день коротша. Але про все по порядку...

10 грудня у Тальянківській ЗОШ І-ІІ ст. стартував загальношкільний тритижневий квест "В очікуванні Нового року". Даний проект по змісту перегукується з традиційним Адвентом, який є популярним у багатьох країнах. Відомо, що очіківання події, зазвичай, є більш змістовним та насиченим, приносить більше задоволення, ніж сама подія.

Ініціатором проведення даного квесту є Вовк Руслана Олексіївна, її помічники - волонтер Ендрю Сміт, дев'ятикласники (вони ж - команда ельфів). Учасники квесту - ВСІ учні школи та ВСІ вчителі.

Атрибутика - Санта Клаус з чудо-бородою у вигляді календаря, паперові ялинки для наліпок (маршрутні листи), чарівна скринька, у якій знаходяться щоденні завдання для учасників Адвенту.

/Files/images/advent/3.jpg/Files/images/advent/2.jpg/Files/images/advent/14.jpg

Кожен день у нашій школі розпочинається з ранкових руханок, які традиційно проводяться англійською мовою. Крім мовного та рухового навантаження, це - чудова можливість поспілкуватися з дітьми усієї школи, оголосити завдання на Адвент, привітати іменинників, озвучити плани на день. Свого роду ранкові зустрічі, тільки для дітей усієї школи.

Отримавши завдання з чарівної скриньки, на протязі дня учасники квесту відвідують майстер-класи, долучаються до колективних міні-проектів, виконують різнопланові місії. Ось лише деякі з них: прикрасити вікна класу, змайструвати "кімнатного" сніговика, зробити загальношкільну гірлянду, вирізати найкреативнішу сніжинку, вивчити новорічну руханку, виготовити вітальну листівку для воїнів АТО, змайструвати різдвяний віночок.

/Files/images/advent/5.jpg/Files/images/advent/6.jpg/Files/images/advent/4.jpg/Files/images/advent/10.jpg/Files/images/advent/20.jpg/Files/images/advent/11.jpg/Files/images/advent/12.jpg/Files/images/advent/13.jpg/Files/images/advent/15.jpg

В рамках реалізації даного проекту було виготовлено чудові прикраси для декору зали для проведення новорічного свята. Можна сміливо стверджувати, ДУХ СВЯТА у нашій школі відчувається на 200%!!!

/Files/images/advent/16.jpg/Files/images/advent/17.jpg/Files/images/advent/18.jpg/Files/images/advent/21.jpg

Квест триває...

Кiлькiсть переглядiв: 378