• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Із серії "Корисні канікули": субота в столиці

Із серії "Корисні канікули": субота в столиці

2018-11-03

/Files/images/kiv/к1.jpg

Стало доброю традицією у нашій школі щорічно 3 листопада подорожувати до Києва. Це чудова нагода відкрити для себе цікаві місця столиці, набути певного досвіду, предметних знань, захоплююче провести час з друзями та педагогами.

У маршрутному листі - перегляд театральної вистави, квест у природничому музеї, відвідування океанаріуму. Судячи з вражень учнів, подорож вдалася на 100 %!

Квест у природничому музеї - це набагато цікавіше, ніж пересічні екскурсії. Науковий працівник музею Олексій - наш добрий знайомий, оскільки проводить квест для учнів школи другий рік поспіль. Цьогорічний квест "Морські мешканці" допоміг школярам здобути багато знань з природничих наук у цікавій та активній формі.

/Files/images/kiv/к8.jpg/Files/images/kiv/к7.jpg/Files/images/kiv/к6.jpg/Files/images/kiv/к5.jpg/Files/images/kiv/к4.jpg/Files/images/kiv/к15.jpg/Files/images/kiv/к14.jpg/Files/images/kiv/к13.jpg/Files/images/kiv/к12.jpg/Files/images/kiv/к11.jpg

Логічне продовження "морської" тематики - відвідування океанаріуму.

/Files/images/kiv/к10.jpg/Files/images/kiv/к9.jpg

Перегляд вистави "Чарівник смарагдового міста" в театрі ім. Лесі Українки

/Files/images/kiv/к3.jpg

Прощання з Києвом відбувається з твердим переконанням, що наступного року 3 листопада подорож до столиці відбудеться обов'язково!!!

/Files/images/kiv/к2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 312